Ook het sacrum is belangrijk bij oogwerk. Dat is omdat het sacrum in ons lichaam de aarde energie vertegenwoordigd. En heel veel oogproblemen zouden al veel gebaat zijn bij een betere aarding. Immers alle ongewenste energie moet kunnen worden afgevoerd, energetisch gezien, van boven naar beneden, richting de aarde.

Sacrum

Veel mensen in deze maatschappij hebben hun energie te hoog zitten. Ze zijn te veel met hun hoofd bezig, ze denken te veel. Je ziet dat aan opgetrokken schouders, niet stabiel op hun beide benen staan enz. Vooral bijzienden hebben vrijwel altijd hun energie te hoog zitten. Het kan soms wat vreemd voor een klant lijken als die bij je komt met bijziendheid en je gaat dan lang bij het sacrum of voeten zitten. Het is heel erg typisch voor hen dat zij het allemaal anders bedacht hadden.

Het is uitermate belangrijk bij oogwerk dat de energie die los komt bij een cranio sacrale behandeling afgevoerd kan worden via het sacrum, naar de voeten en de aarde in. Ook om een klant naar huis te laten gaan in contact met de aarde.

Palmeren en het Sacrum

De palmeer oefening op de craniosacraal manier, brengt je helemaal bij jezelf. Door deze palmeer oefening regelmatig te doen kun je steeds beter je eigen ritme voelen en helemaal doorreizen naar je eigen sacrum. Al je spanningen loslaten van die dag en langer geleden.
Klik hier voor de craniogreep.

Voeten met reflex zones

En hierin zie je dan direct de zones voor de ogen. Die zitten bij je middelste en wijs teen.